Om os

En ung maritim robotvirksomhed i vækst

DanaDynamics er en maritim robot-virksomhed der arbejder med autonomi til søs og producerer maritime droner.

Vi startede udviklingen af den første maritime drone i 2018, hvor vi også som første virksomhed blev optaget i Maritim Startup Hub. Fyns Maritime Klynge og Erhvervshus Fyn står bag hubben.

 

 

Foto: Ursula Rechnagel Taylor, Søfart

DanaDynamics udvikler og producerer maritime droner til ”landbaseret søopmåling” og udvikler en maritim drone til miljøovervågning. 

Virksomheden er placeret centralt på havnen i Svendborg og beskæftiger 9 mand. Vi er en moderne organisation og har sat et hold der tilsammen besidder de nødvendige kompetencer som udvikling af maritime droner kræver. 

Vi har truffet et bevidst valgt om selv at stå for design, produktion og montering men køber halvfabrikata, knowhow og serviceydelser hos underleverandører. Fleksible løsninger er et nøgleord i opgaveløsningen og vores fokus er rettet mod slutbrugeren.

 

Vores softwareudviklere har programmeret DanaDynamics autonomikerne fra bunden med eget styresystem for at sikre en enkelt løsning og det bedste resultat.

For at kunne levere maritime robotter af en høj kvalitet og for at være på forkant med den teknologiske udvikling, driver vi en opmålingsvirksomhed som udbyder forskellige survey-opgaver og kan levere søopmåling til en konkurrencedygtig pris.